Contents
- 1 Arabaya dökülen beton nasıl çıkar?
- 2 Çimento tozu arabadan nasıl çıkar?
- 3 Çimento lekesini ne çıkarır?
- 4 Kurumuş beton nasıl çıkar?
- 5 Araba üzerindeki boya lekeleri nasıl çıkar?
- 6 Kireç sökücü araba boyasına zarar verir mi?
- 7 Kaporta üzerindeki beton nasıl çıkar?
- 8 Çimento lekesi çıkar mı?
- 9 Çam reçinesi arabadan nasıl çıkar?
- 10 Çimento lekesi nasıl temizlenir?
- 11 Camdaki kurumuş çimento nasıl çıkar?
- 12 Inşaat pisliği nasıl temizlenir?
- 13 Eski mozaik zemin nasıl temizlenir?
- 14 Kalebodur üzerindeki lekeler nasıl çıkar?
- 15 Derz kalıntıları nasıl çıkar?
Arabaya dökülen beton nasıl çıkar?
OK-103 Otomobil Beton Sökücü herhangi bir spreyer (fıs fıs) içerisine boşaltılır. Arabanın üzerinde kurumuş beton oluşumlarının üzerine sıkılır. OK-103 hemen beton tabakası ile kimyasal reaksiyona girer ve çözünerek sökülmeye başlamasını sağlar. Betonun tamamen çözünmesi beklenir.
Çimento tozu arabadan nasıl çıkar?
Çimento tozu arabadan nasıl çıkar Özkimsan tarafından geliştirilmiş olan OK-103 sayesinde arabanın üründeki kurumuş çimento tozu ve beton tabakalarını araç boyasına ve kaportadaki diğer plastik alanlara zarar vermeden kolayca çıkarabilirsiniz.
Çimento lekesini ne çıkarır?
Ok-103 beton sökücü ürün kullanarak fayans üzerinde kurumuş halde bulunan çimento lekesi ya da kalıntılarını kolay ve hızlıca sökebilirsiniz. Ürünü herhangi bir spreyer (fıs fıs) ya da bez yardımı ile sorun yaşanan alana uyguladığınızda ürün çimento lekesi ile tepkimeye girmektedir.
Kurumuş beton nasıl çıkar?
OK- 103 BETON HARÇ SÖKÜCÜ KULLANIM ŞEKLİ Uygulama şekli ise oldukça basittir. Herhangi bir spreyer (püskürtücü ya da fısfıs) yardımı ile yüzeye püskürtülerek ve ya fırça ile sürülerek uygulanabilir. Saniyeler içerisinde oluşan tabaka ile reaksiyona geçecektir. Tamamen tabaka çözülerek temizlenecektir.
Araba üzerindeki boya lekeleri nasıl çıkar?
Boya sıçrayan bölgeye alkol uygulayın. Alkol aracın kaportasına kesinlikle zarar vermez. Sprey şişesine doldurduğunuz alkolü uygulamak daha kolay olacaktır. Kurumuş boya lekesine bolca püskürtün ve bir kaç dakika bekledikten sonra sünger yardımıyla müdahale edin.
Kireç sökücü araba boyasına zarar verir mi?
Piyasada ev temizliği için satılan kireç çözücüler kesinlikle araç üzerinde kullanılmamalıdır çünkü ev temizliğinde kullanılacak yüzey aracınızın yüzeyleri kadar hassas değillerdir. Kirecin yapısından dolayı aracın üzerindeki boya koruma ürününe zarar vererek aracın yüzeyine kadar inecektir.
Kaporta üzerindeki beton nasıl çıkar?
Arabaya Bulaşan Harç Lekesi Nasıl Çıkar OK-103, herhangi bir spreyer (fıs fıs) yardımı ile harçlı ya da betonlaşmış tabaya sıkılır. Ürün tabaka ile kimyasal tepkimeye girerek tamamen çözünmesini sağlar. Bol su ile duruladıktan sonra ise herhangi bir bez yardımı ile silinir.
Çimento lekesi çıkar mı?
Kıyafet üzerindeki ıslak çimento tarafından bırakılan lekeleri çıkarmak için Lime-A-Way veya CLR kullanabilirsiniz. BİLİNMEYİN: Kıyafetlerinizde renk kaybı ve solma olabilir. Lekelerde bulunan ürünleri bir kaç damla uygulayarak kullanın ve koruyucu eldiven giyerken sürtün. Hemen durulayın ve gerektiğinde tekrarlayın.
Çam reçinesi arabadan nasıl çıkar?
Bir mikrofiber beze alkol damlatın. Birkaç dakika bekledikten sonra reçine üzerine ovalayarak sürün. Reçine lekesinin çıkması için alkol çözüm sunabilir. Boya yüzeyine alkolü dökerek uygulamayın, zarar verebilirsiniz.
Çimento lekesi nasıl temizlenir?
– Harç lekesinden kurtulmak için su- hidrojen peroksit ve % 75 su – % 25 çamaşır suyu karışımlarını uyguladığınız zaman daha etkili sonuç almak açısından bu malzemeleri yüzeyde belli bir süre bekletiniz.
Camdaki kurumuş çimento nasıl çıkar?
Cama bulaşan sıva, harç ve çimento kalıntılarının kolay ve hızlı bir şekilde sökülebilmesi için Özkimsan Endüstri Kimyasalları kimyagerleri tarafından özel olarak OK-103 Beton ve Harç sökücü ürün geliştirilmiştir. Bu sürün sayesinde sadece saniyeler içerisinde bu oluşumların çözünerek sökülmesini sağlayabilirsiniz.
Inşaat pisliği nasıl temizlenir?
Sıcak suyun içerisinde bir miktar sirke ekleyin ve bu karışım ile fayanslarınızı bir süre beklettikten sonra ovun. Daha sonra ise kurulayın ve işlemi bitirin. Fayanslarınız da bulunan lekelerin kısa bir süre içerisinde geçtiğini fark edeceksiniz.
Eski mozaik zemin nasıl temizlenir?
Bir fırça veya süpürge en kötüsünü alabilir, ancak düzenli temizliğin en iyi sonucu için mozaik karo zemin üzerinde bir vakum kullanmalısınız. Mümkünse, vakum üzerinde bir fırça aparatı veya toz aparatı kullanın, çünkü bu, partikülleri fayans aralarından uzaklaştırmaya yardımcı olur, böylece daha kolay vakumlanırlar.
Kalebodur üzerindeki lekeler nasıl çıkar?
Sirke: marketlerden kolayca temiz edilebilecek ve genelde mutfaklarda bulunan çok etkili bir temizleme ürünüdür. Fayans ve seramik dışında her türlü lekeleri temizlemede son derece yararlıdır. En iyi kullanım için sıvı deterjanı ve ılık su ile karıştırılıp lekeleri çıkarmak için kullanılmalıdır.
Derz kalıntıları nasıl çıkar?
– Temiz ve yumuşak olmayan bir bez çamaşır suyuna batırılmalı ve derz arasında gezdirilmelidir. Bir süre bekletilmeli ve daha sonra ılık su ile durulanmalıdır. – Fırça gibi sert yüzeye sahip bir temizlik ürünü ile beyazlatan deterjan kullanılarak derz araları fırçalanmalıdır.