Contents
Egger hangi ülkenin?
Biz, sürekli büyüyen ve 1961 yılında Tyrol (Avusturya), St Johann’daki merkezinde kurulan bir aile şirketi olan Egger ‘iz.
Egger parke hangi ülkenin?
Avrupa ve dünya pazarlarına yön veren bir firma olan EGGER, sektördeki gücünü koruyor ve tıpkı sloganı gibi daima “Ahşaptan daha fazlası”nı tüketiciye sunuyor. 1961 yılında kurulan ve Orman Endüstrisi ve uygulamaları alanında hizmet veren Avusturya kökenli bir firma olan EGGER ‘in, bugün 7 farklı ülkede 17 fabrikası
Egger ne üretiyor?
EGGER, 1961 yılında Tyrol (Avusturya), St Johann’daki merkezinde kurulan, dünya çapında faaliyet gösteren başarılı bir ahşap bazlı malzeme üreticisi ve tedarikçisidir. Mobilya & İç Tasarım, Yapı Ürünleri ve Parke olarak üç alanda faaliyet göstermekteyiz.
Laminat parke üretimi nasıl yapılır?
Lamine parke üretimi; İsminden de anlaşılacağı gibi lamine parkeler ısı ve basınç etkisiyle, farklı türden ağaçların ince plakalar halinde kesilip yapıştırılarak laminasyon işlemine maruz kalması sonucu üretilir.
Egger dekor sahibi kimdir?
Bugün EGGER Grup, stratejik prensipleri belirlemede yardımcı olan sahipler, Michael ve Fritz Egger kardeşler tarafından yönetilmektedir. Aile şirketinin iş operasyonları Thomas Leissing, Ulrich Bühler ve Walter Schiegl’dan oluşan EGGER Grup Yönetimi tarafından idare edilmektedir.
Parkenin ham maddesi nedir?
Lamine parkeler %100 doğal olup, çeşitli ağaçlardan üretilen ürünlerdir. Laminat parkeler ise, çeşitli ağaç atıklarından elde edilen malzemelerin bir takım kimyasallar ve yapıştırıcılar kullanılarak “Mdf” dediğimiz bir başka maddeye dönüştürülmesi ile üretilir.
Parkeler neden yapilir?
Laminat parke; istenilen desen ve renkte basılmış kağıda reçine emdirilmesi sonucu elde edilen kaplama bir levhadır. Bu tür parkelerin yapımında; gürgen, meşe, gül ağacı ve dişbudak gibi sert ağaçlar kullanılmaktadır.
Laminat parke nedir nasıl yapılır?
Laminat parke, laminat kaplamaların nitelikli ahşaba oranla daha ucuz olan 7-8 mm kalınlıktaki MDF, HDF ya da yonga levhalar üzerine yapıştırılması suretiyle üretilir. Kanserojen maddeli yapıştırıcılar kullanılarak üretilenleri de mevcuttur. Yapıştırma işlemi ısı ve basınç altında yapıştırıcı kullanarak yapılır.